BuzeyKnight
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BuzeyKnight ~

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Dc olayına Son

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Dc olayına Son Empty Dc olayına Son Çarş. Mart 03, 2010 7:26 pm

Admin

Admin
Admin

.ADIM
Bilgisayarıma Sağ Tıkla > özellikler > gelişmiş > performans (ayarlar) > ''En iyi performans için ayarla'' yı işaretleyip uygulaya basın.

2.ADIM
Oyunu kurduğunuz klasörde ''intro'' ve ''hackshield'' adlı klasörler varsa silin.

3.ADIM
Oyunu kurduğunuz klasörde ''Options'' a tıklayın ve verdiğim resme uygun hale getirin.
TIKLA - [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

4.ADIM
Bilgisayarıma tıkladıntan sonra 1 den fazla ''Harddisk'' iniz warsa oyunu kurduğunuz ''Harddisk'' e sağ tıklayın özelliklere basın araçlar sekmesinden ''Şimdi Birleştir'' e basıp harddiskinizi birleştirin.

5.ADIM
''Game Booster'' adlı programı indirerek siz oyun oynarken lazım olmayan programların çalışmasını durdurup oyundan çıktığınızda tekrar çalışmalarını sağlayabilirsiniz.
GAME BOOSTER DOWNLOAD : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

5.ADIM AÇIKLAMA: Programı yükleyip açtıktan sonra program kapatması gereken şeyleri otomatik olarak seçer.Ayriyetten kapatmak istediğiniz bişey warsa listeden işaretledikten sonra ''OYUN KİPİNE GEÇ'' e basın ve oyuna girin.Çıktığınızda tekrar ''NORMAL KİPE DÖN'' e basarak eski haline getirebilirsiniz.

NOT: Bu adımları uyguladığınızda oyunda size herhangibir olumsuz etki veya kalitesinde bir değişiklik yaratmaz.Bağlantı kopmaları dışında dc olmazsınız.

https://buzeyknight.yetkin-forum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]